Hinnasto

Kaikki hinnat sisältävät pyörän noudon ja palautuksen enintään 8km ajomatkan päästä Rovaniemen keskustasta.

Nouto ja palautuspaikan ollessa kauempana lisäkilometrit 2€/alkava kilometri.

Esimerkiksi jos ajomatka suuntaansa on 9,6 kilometriä, lisähinta yhteensä 4€.

Sivulla ilmoitetut hinnat sisältävät alv 24%.

Tuntihinta yksittäisille korjauksille on 50€/h.

Huollon yhteydessä lisätöiden tuntihinta on 40€/h.

Opiskelijakortilla -10% alennus listahinnoista

Pikahuolto ja päivystys

Pienet huollot ja korjaukset suoritetaan asiakkaan pihassa/työpaikalla/jne ja näin ollen pyörä on hetkessä ajossa ilman, että sinun tarvitsee viedä pyörää minnekkään. Teen myös kiireellisiä päivystyskorjauksia iltaisin. Pikahuollon hinta koostuu aloitusmaksusta ja minuutti perusteisesta työveloituksesta.

Aloitusmaksu on voimassa 8km ajomatkan päässä Rovaniemen keskustasta. Huollettavien pyörien noudon/palautuksen yhteydessä pikahuollot ilman aloitusmaksua.

Viitteellisiä aikoja yleisimmille pikahuoltokohteille:

Renkaan vaihtotyö 5-30min/rengas. Jarrupalojen vaihto/säätö 5-15min/kpl.   Ketjun kiristys ja voitelu 5-10min. Molempien renkaiden täyttö 1-3min.  Yksittäisen osan kiristys 1-5min. Oikean ajoasennon säätö 5-30min.

Vuosihuolto

Vuosihuolto on kattava perushuolto, jossa pyörä käydään kunnolla läpi vikojen ja kuluneiden osien varalta. Vain kesäkäytössä oleviin pyöriin kausihuolto suositellaan tehtäväksi kerran vuodessa ennen ajokauden alkua ja ympärivuotisessa päivittäisessä ajossa olevaan pyörään vähintään kahdesti vuodessa. 

Huollossa pyörä:

1. Pestään. 2. Vaihteet ja jarrut tarkastetaan ja säädetään. 3. Kaikki öljyttävät osat öljytään. 4. Pinnojen kireys ja vanteiden suoruus tarkistetaan. 5. Napojen, ohjainlaakerin ja keskiön tarkastus ja kiristys tarvittaessa. 6. Polkimien ja kampien tarkistus ja kiristys. 7. Kaikkien ruuvien ja pulttien kiristys. 8. Ketjun ja rattaiden tarkistus ja kiristys. 9. Renkaiden tarkistus ja täyttö. 10. Koeajo. 

Hinta sisältää pyörän noudon ja palautuksen 8km säteellä Rovaniemen keskustasta.

Hinta ei sisällä mahdollisia vaihdettavia osia. Pienemmissä lisätöissä (esimerkiksi jarrupalojen vaihto) työ sisältyy perushintaan, maksat vain osat erikseen. Isommissa lisätöissä (hydraulisten jarrujen ilmaus, voimansiirron vaihto, jne) lisätyöstä annetaan erikseen tarjous.

Ensihuolto

Uuden pyörän tärkein huolto. Tehdään, kun pyörällä on ajettu 100-300km/3kk/jos huomaat jonkun paikan kaipaavan säätöä. Ensimmäisten kilometrien aikana pyörän osat etsivät paikkansa, minkä takia osat useimmiten löystyvät hieman. Huollossa pyörä tarkistetaan kauttaaltaan tarkasti mahdollisten valmistuvirheiden varalta. 

Huollossa pyörä: 

1. Puhdistetaan isoimmista lioista ja ketjut voidellaan. 2. Pyörä tarkistetaan kauttaaltaan. 3. Ohjainlaakerin, ohjaustangon ja kannattimien kireys tarkistetaan ja kiristetään oikeaan momenttiin. 4. Jarrut ja vaihteet tarkistetaan ja säädetään. 5. Pinnojen kireys ja vanteen suoruus tarkistetaan. 6. Kaikki pyörän ruuvit kiristetään. 7. Pyörä koeajetaan. 

Hinta sisältää pyörän noudon ja palautuksen 8km säteellä Rovaniemen keskustasta.

Hinta ei sisällä mahdollisia vaihdettavia osia. Pienemmissä lisätöissä (esimerkiksi jarrupalojen vaihto) työ sisältyy perushintaan, maksat vain osat erikseen. Isommissa lisätöissä (hydraulisten jarrujen ilmaus, voimansiirron vaihto, jne) lisätyöstä annetaan erikseen tarjous.

Uuden pyörän viimeistely kasaus

Suunnitelmissa tilata pyörä netistä, mutta et halua itse kasata sitä? Meillä uusien pyörien kasaukset hoituvat vuosien kokemuksella. Pyörälaatikko noudetaan kotoasi tai vaikka suoraan postista ja saat ajovalmiin ja säädetyn pyörän toimitettuna kotiisi. Kierrätämme pyörän kuljetuspakkaukset puolestasi asianmukaisesti. 

Kysy tarjous lisävarusteiden asennukselle kasauksen yhteydessä. Kauttamme saatavilla monipuolinen valikoima erilaisia lisävarusteita.

Tarvitsetko jotain muuta?

Oli kyseessä sitten renkaiden tubelesskonversio, pyörän rakentaminen osista, voimansiirron muutokset, haarukan vaihdot tai jotain ihan muuta, kysy rohkeasti tarjous!