Olen Eero Koivula, Nausteri Oy:n yrittäjä. 

Olen harrastanut erilaisia pyöräilylajeja jo pienestä asti ja korjannut, sekä huoltanut omat ja läheisteni pyörät jo vuosien ajan. Aiemmassa työssäni matkailualalla huolehdin ja huolsin säännöllisesti myös yrityksen vuokrapyöräkalustoa. 

Kesällä 2020 moni tuttavani valitti, kun jonot pyörähuoltoihin olivat todella pitkiä. Kaiken lisäksi, kun rikkinäistä pyörää joutuu kuskaamaan edes takaisin, alkaa yhtälö olla työmatkapyöräilijän kannalta todella ikävä ja vaikea. Tästä inspiroituneena aloin kehittelemään jo kauan mielessä pyörinyttä visiotani helpommasta pyörähuollosta. Marraskuussa 2020 kaikki oli vihdoin valmista ja perustin yrityksen Nausteri Oy. 

Liiketoimintani ydinajatus on helppous. Asiakkaanani sinun ei tarvitse poistua kotoasi lainkaan. Nopeat huollot suoritan paikan päällä ja isompiin huoltoihin noudan pyörän sovitusti korjaamolleni. Teen pikahuoltoja myös iltaisin ja viikonloppuisin, joten illalla puhjenneen renkaan takia sinun ei välttämättä tarvitse kävellä seuraavana päivänä töihin.

Tuotevalikoimaani kuuluu tällä hetkellä mm. pikahuollot kohteessa ja iltaisin tehtävät päivystyshuollot. Lisäksi teen kaikki normaalit vuosihuollot, sekä uusien pyörien ensihuoltoja ja kasauksia. Monipuolisen kumppaniverkoston kautta saan tilattua laajan valikoiman lisävarusteita. Kysy rohkeasti tarjousta asennettuna! Lisäksi meillä on jonkin verran erilaisia välineitä vuokrattavana. Tuotevalikoima laajenee koko ajan sitä mukaa, kun tarvittavat välineet saapuvat maailmalta. Päivitämme lisäykset aina heti tänne nettisivuille, sekä sosiaaliseen mediaan. 

Ota rohkeasti yhteyttä, jos tarvitset Helpompaa Pyörähuoltoa!