Uutta Vuokraamossa – Porraskärryt

Muuttaminen hissittömään kerrostaloon voi olla työlästä ja raskasta. Samoin pesukoneen kotiin saaminen. Helpottaaksemme urakkaa, hankimme vuokraamoon laadukkaat porraskärryt. Voit siis säästää selkääsi ja vuokrata meiltä kärryt, joilla pesukone nousee portaita kevyesti.

Laajensimme palveluvalikoimaamme vuokraamon puolella laadukkailla porraskärryillä. Nyt heti vuokrattavissa Rovaniemen keskustasta. Myös toimitettuna, kysy tarkemmat tiedot. Kärryissä on pienempi kiinteä nokka ja taittuva isompi lastaustaso. Kärryjen kantavuus on 150kg.

Porraskärryjä on vielä toistaiseksi saatavilla vain 1kpl, joten teethän varauksen hyvissä ajoin kuun vaihteen muuttosesongeille. Lisäksi valikoimassa on yhdet tavalliset nokkakärryt. Voit varata molemmat kärryt sähköpostilla, tai laittamalla viestiä. Käytössämme on myös Nettivuokraus.com -palvelu ja sieltä voit katsoa ajantasaisen varauskalenterin. Halutessasi voit myös tehdä varauksen ja maksaa vuokran nettivuokrauksen kautta. 

Edullisimmillaan kärryt saat vuokrattua arki-iltaisin 7€ hintaan. Vuokra-aika alkaa tällöin klo 16 ja 17 välillä ja palautus klo 22-23 välillä. Myös muut palautus- ja noutoajat ovat mahdollisia sovittaessa. Vuorokausivuokra on aina 15€ ensimmäiseltä vuorokaudelta ja seuraavat vuorokaudet hieman edullisempia. Viikonlopuksi on oma hinnastonsa. Viikonloppuvuokra alkaa perjantaina klo 16 ja päättyy maanantaina klo 09. Voit vuokrata kärryt myös viikoksi tai kuukaudeksi kerrallaan.

Lähtökohtaisesti nouto keskustasta, mutta lisähinnasta myös toimitamme kärryt haluamaasi kohteeseen.

Hinnaston löydät osoitteesta https://helpompipyorahuolto.fi/vuokraamo tai https://www.nettivuokraus.com/vuokraamot/nausteri-oy/162650 Hinnastoissa voi olla pieniä eroavaisuuksia eri varauskanavien välillä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest