Uusia maksutapoja ja valokatalyysipinnoitusta

Olemme saaneet vihdoin käyttöön korttipäätteen, joten voit nyt maksaa halutessasi myös pankkikortilla. Käytössämme on izettle -kortinlukija. Kortinlukija tukee lähes kaikkia mahdollisia maksukortteja, mm Visa, Master Card, Amex, Apple Pay, Google Pay, Samsung Pay. Lukijassa on lähimaksu joten pikahuollot voit maksaa jopa ilman varsinaista kontaktia laitteeseen. Kuitin korttimaksusta saat halutessasi kätevästi sähköpostiin, ilman paperin käyttöä.

Vuosihuollot ja muut isommat huollot voimme myös jatkossa laskuttaa sinulta sähköpostin välityksellä. Saat sähköpostiin laskun  ja liitteenä huoltoraportin. Olemme myös avanneet yritystilin mobile Payhin. Tili odottaa vielä hyväksyntää, joten vielä maksut mobile Payllä eivät valitettavasti onnistu. Lähiaikoina maksuvaihtoehtoihin tulee lisäksi vielä Klarna, jolloin voit halutessasi pilkkoa isommat huollot useampaan maksuerään.

Valokatalyysipinnoitimme osan välineistämme.

Maksupäätteiden hankinnan yhteydessä teimme investoinnin hygieniaan ja tilasimme valokatalyysipinnoitteen maksupäätteelle ja nokkakärryille. Pinnoite tullaan asentamaan myös tuleville vuokraamon välineille.  Pinnoitteesta huolimatta puhdistamme huolellisesti maksupäätteen usein. Vuokravälineet puhdistamme jokaisen vuokrauskerran jälkeen.

Valokatalyysipinnoite on itsedesinfioituva pinnoite, joka tuhoaa pinnoilta mm virukset, bakteerit ja homeitiöt pitäen pinnat hygienisinä. Pinnoite aktivoituu valossa, mutta toimii myös pimeässä liki vuorokauden. Pinnoituksen meille teki paikallinen yritys, Lapin Suojapinnoitus.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest