Vuokrataan nokkakärryjä

Onko muutto tulossa vai ostitko uuden pesukoneen? Säästä selkääsi ja vuokraa meiltä nokkakärryt. Meillä on nyt tarjota helpotusta raskaiden esineiden siirtelyyn edulliseen hintaan.

Laajensimme palveluvalikoimaamme vuokraamon puolella laadukkailla nokkakärryillä. Nyt heti vuokrattavissa Rovaniemen keskustasta laadukkaat nokkakärryt ilmakumirenkailla ja taittuvalla lastausnokalla. Kärryjen kantavuus on 200kg.

Kärryjä on vielä toistaiseksi saatavilla vain 1kpl, joten teethän varauksen hyvissä ajoin kuun vaihteen muuttosesongeille. Voit varata kärryt sähköpostilla, tai laittamalla viestiä. Käytössämme on myös Nettivuokraus.com -palvelu ja sieltä voit katsoa ajantasaisen varauskalenterin. Halutessasi voit myös tehdä varauksen ja maksaa vuokran nettivuokrauksen kautta.

Edullisimmillaan kärryt saat vuokrattua arki-iltaisin 5€ hintaan. Vuokra-aika alkaa tällöin klo 16 ja 17 välillä ja palautus klo 22-23 välillä. Myös muut palautus- ja noutoajat ovat mahdollisia sovittaessa. Vuorokausivuokra on aina 10€ ensimmäiseltä vuorokaudelta ja seuraavat vuorokaudet hieman edullisempia. Viikonlopuksi on oma hinnastonsa. Viikonloppuvuokra alkaa perjantaina klo 16 ja päättyy maanantaina klo 09. Voit vuokrata kärryt myös viikoksi tai kuukaudeksi kerrallaan.

Lähtökohtaisesti nouto keskustasta, mutta lisähinnasta myös toimitamme kärryt haluamaasi kohteeseen.

Hinnaston löydät osoitteesta https://helpompipyorahuolto.fi/vuokraamo tai https://www.nettivuokraus.com/vuokraamot/nausteri-oy/162650 Hinnastoissa voi olla pieniä eroavaisuuksia eri varauskanavien välillä.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest